Слабкість Януковича. Або останній аргумент диктатури (оновлено)

Янукович продовжує діяти, в звичній для себе, злочинній манері.

Гепа-Допа сьогодні звезли своїх проплачених "бритоголових" відморозків під харківську лікарню, де знаходиться лідер опозиції Юлія Тимошенко і наші жінки-депутати. Зрозуміло, що інших аргументів, окрім спроби залякування представників опозиції кримінальними елементами і озброєними мєнтами, що чітко виконують накази бандитів, у регіоналів нема. Це останнє, що в них залишилося...

До речі, особисто я, разом з нардепами від "Батьківщини", неодноразово бачили як "бритоголова братва" віддавала накази майорам і полковникам МВС, під час організації бійок і постійних провокацій під судом у Харкові. Отже, міліція з "сім,єю", сьогодні це для них норма. Український народ і Конституція для наших міліціонерів не існують. У них один "закон" - Янукович.

Нічого, ми це вже проходили, не один раз.

Насправді, такі ганебні, брутальні і показові кримінальні дії є справжньою ознакою відвертої політичної слабкості правлячого режиму, їхньої невпевненності та недолугості. Цими дешевими спробами залякувань і своїми політичними провокаціями хунта ніколи нічого не досягне. 

Навпаки, режим отримає ще більшу ненависть і зневагу власного народу, що й так досягла свого апогею.

Отже, напевно настав час, коли кожен українець, патріот, що виступає проти кримінальної олігархії януковича і панування його мафіозного клану, повинен сьогодні бути солідарним з лідером української опозиції Юлею Тимошенко і долучитися до акцій громадянської непокори по всій країні..

P.S. На 16.00 "група підтримки" Януковича розходиться з-під лікарні у Харкові. Переконаний, що влада відмовилася від підготовлених, більш масштабних, провокацій завдяки миттєвій суспільній реакції та ЗМІ, що вчасно надали розголосу цим подіям. Втім, завтра на суді можливі нові "заготовки" регіоналів.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі