Новинки вересневого каталогу Фаберлік

У вересні кампанія Фаберлік порадує нас новими продуктами в своєму ассортименті.

Серія Азія-СПА. Засоби для обличчя - програма "Нове сяйво". Крем-моті для вмивання, маска бездоганної краси, ніжний танучий крем. Засоби містять екстракт квітучого лотоса, протеїні рису, вітаміни С, Е та провітамін В5, кисневий комплекс Novaftem-O2™, зволожуючий комплекс Aquaxyl, масло ши.

Засоби для волосся – програма "Кришталева чистота". Тонізуючий скраб для глибокого очищення шкіри голови, зволожуючий шампунь, який надає блиску волоссю, укріплюючи маска-обгортання, розгладжуючий двофазний кондиціонер для надання блиску. В составах бамбук та олія сасанкви (японської камелії)

Оновлена серія Rala 30+. Нова зброя в боротьбі с першими ознаками старіння. Оновлена формула комплексно діє на всі ознаки увядання шкіри, стимулює оновлення на фізіологічному рівні.

Новий аромат "Пур Тужур". Фаберлік представляє весільний аромат. Зелений квітково-цитрусовий.

Тональний крем "Скін лавінг фаундейшн". Унікальна технологія потрійної дії: вирівнює та розгладжує поверхню шкіри, інтенсивно зволожує, живить та захищає. Ідеально тонує, надає здоровий та свіжий відтінок. 5 відтінків.

Особисто мене зацікавила серия для волосся, неодмінно її візьму. Серію Рала теж можливо. Парфюмки візьму зразок. А вас що небудь зацікавило?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі