Моя перша ластівка, або Я новачок у блогерстві

Вітаю спільноту! Спершу, я гадаю, треба зробити якесь вступне слово або познайомитись. Спочатку я розповім як потрапила сюди. Якось приходить мій чоловік з роботи й каже - а чи не хочеш ти вести блог? Це, мабуть, дуже цікаво, відповідаю, але де ж час узяти? Далі побалакали про можливі теми та й полишили розмову. А я все ходжу й думаю, якісь ідеї приходять. За декілька днів попитала чоловіка знов про що можно писати, про моживості. Попередивлялась всіляких блогів. Почала знімать картинки до постів. Та от вклала малу спати, натисла кнопочку "створити власний блог" і ось я тут.

Звати мене Аня. На данний момент я домогосподиня, виховую доньку, через місяць їй буде два рочки. Цікавлюся різними бьюті-темами - догляд, мейк-ап, манікюр. Люблю готувати. Ну і по ходу діла цікавлюся всім, що стосується діточок і виховання. Оце й будуть три основні теми мого блогу. Ну і звичайно всіляка балаканина про життя і всякі дрібниці. Отже, почнемо.

Кажуть, що найсексуальніший жіночий аромат, це аромат свіжих смажених оладок. Я гадаю не тільки хлопцям та чоловікам буде до вподоби просинатися з цим теплим і зваблюючим ароматом. Втім, в мене оладки були на вечерю. Це в такий спосіб я вирішувала проблему утилізації недоїдків. Є в мене такє - ну ніяк не можу вгадати скільки каші зварити. Але забагато не замало. От і в цей раз лишилася від сніданку вівсянка. А тут і цікавий рецептик підвернувся. Оладки з вівсяною кашею і кардамоном. Оригінал тут.

Нам знадобиться:

  • одна чашка борошна
  • чайна ложечка розпушувача (в оригіналі дві, але мені знається це забагато, вперше взагалі робила без нього, були просто не пухнасті)
  • дві чайні ложечки цукру
  • пів чайної ложечки солі
  • пів чайної ложечки молотого кардамону (я використовувала суміш у млинку, там і кардамон, і кориця, і ваніль, декілька поворотів цього млинка)
  • одна чашка вівсяної каші (звареної, звичайно)
  • одна чашка молока або сироватки (з сироваткою смачніше)
  • одне яйце
  • масло або олія для смаження, кому що до вподоби

Готувати дуже просто. Змішати всі сухі інгрідієнти (бажано в тому порядку, як написано), рідкі збити, все поєднати та смажити з обох боків на не дуже великому вогні під кришкою. А далі треба встигнути вхопити хоча б парочку з тарілі.

Запрошую до коментування)

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі