Відповідальність Народних депутатів....кастрація?....стерилізація?

Ми з Вами, звичайний народ, який для себе обирає представників в орган державної влади. Ці представники – народні депутати обрані тим самим народом. Питання в іншому, чи дійсно Вони, наші обранці представляють той самий народ, який їх обрав, який за допомогою сплати податків та зборів (інколи і поборів) наповнював бюджет, який потім фінансує вибори?

Відповідно до ст. 1 закону України "Про статус народного депутата" від 17.11.1992 року №2790-XII, зазначає, що народний депутат України є обраний відповідно до закону України "Про вибори народних депутатів" представник Українського народу у Верховній Раді України і уповноважений ним протягом строку  депутатських повноважень здійснювати повноваження, передбачені Конституцією України та законами України.

Наголошу представник Українського народу!!!

Нажаль, сьогодні можна спостерігати, що народні депутати частіше всього вступають до Верховної Ради України з метою реалізації своїх бізнес проектів, здобуття фінансового благополуччя та стабільності. Так, саме свого, а не народу України, як передбачено законом.

Не згодні? А ви спостерігали, як здійснюється голосування нашими "обранцями". Чомусь в новинах, постійно спостерігаю, як третина депутатів, присутніх у сесійній залі,  бігають як зайчики-пострибайчики, і вправно, немов Ріхтар на фортепіано, натискають кнопки для голосування різного роду законів.

Так було і під час прийняття нового кримінально-процесуального кодексу України, так було і під час прийняття так званого мовного закону, так було завжди, так буде, мабуть, і після виборів народних депутатів.

Не погоджуєтесь, а хто взагалі бачив народного депутата у своєму окрузі, хто з депутатів допоміг у вирішенні "народних" проблем? Якщо такі є, то це одиниці.

Навіщо, ми платимо "народникам" таку шалену зарплатню? Навіщо з наших коштів, "народники" формують собі матеріальну допомогу (щорічну)? Навіщо, якщо зазвичай більшої частини депутатів немає на робочих місцях?

Мабуть, необхідно впровадити відповідальність. Так, наприклад, встромив не свою картку під час голосування – ампутація, зрадив виборців – кастрація....

Мабуть, після впровадження такої відповідальності, ми – народ України, будемо спостерігати, що усі депутати будуть займати свої місця у сесійній залі.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі