Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
14.12.2011

Реформування села - це не тільки купівля - продажа землі .

     "Село на нашій Україні неначе писанка...Садок вишневий коло хати, хрущі над вишнями гудуть, плугатарі з плугами йдуть... Поклала мати коло хати маленьких діточок своїх...Затихло все, тільки дівчата та соловейко не затих", - це рядки із віршів Тараса Шевченка.

      Проведення  земельної реформи по силі  політичним  діячам-інтелектуалам, з державною культурою мислення, патріотам рідної землі, які в першу чергу думають і про село, оспіване Великим Кобзарем. За останні 106 років таких у владі  було троє,- це  П.А.Столипін, П.Ю.Шелест, В.А.Ющенко.  Вони розуміли, що земельна реформа – це всебічне реформування села, відродження селянина-трудівника (хуторянина-фермера), а не спосіб наживи мафіозних, провладних шулерів-наперсточників, розбагатівших  сумнівними і кримінальними діяннями. Всього за 5 років П.А.Столипін, за згодою царя і за розуміння  суті реформи селянами-трудівниками (особливо українцями), зробив те, що нікому не вдалось ні  до, ні після його. В 1911 році життя Столипіна обірвалось у Київському оперному театрі від руки провокатора-єврея Багрова. Тупа, жахливо-руйнівна колісниця і сьогодні котиться українським селом...   

   "Тільки інтелект є запорукою прогресу . Неуки при владі - це шлях до загибелі будь –якої моделі: державної, виробничої, комерційної, партійно – політичної " - писав ще за  радянських часів видатний український мислитель, правозахисник, Герой України, лауреат Шевченківської премії Микола Данилович Руденко (1920-2004). Він тоді, мабуть, не думав, що  до влади, "обраної народом", по закритим партійним спискам потраплять колишні стукачі і рецидивісти, легалізовані злодії і спекулянти.
    З історії знаємо, що найзапекліше з реформами Столипіна боролися євреї-більшовики і комуністи. "Реформування" села цими "захисниками світового пролетаріату", непридатними до нормальної людської праці, проводились так:  "Тих, хто їм не подобався, молодчики з продзагонів розстрілювали на місці.  Селянин, який приховував півпуда борошна для своїх дітей, вже був гад, контра!  Його ставили спиною до тину й убивали на очах у дітей" ( Микола Руденко).      

       Я проаналізував, що найактивніше президентові Ющенку теж протистояли комуністи і євреї, яких у владних структурах (непропорційно) зашкалює. Були й такі, що  його любов до пасіки і турботу за село так перекручували словоблуддям, що святі  в народі слова - "пасічник" і "хуторянин" асоціювалися, як образливі і непристойні. Особливо Президента зневажали і непристойно ображали на телешоу, в ЗМІ рупори БЮТ і ПР -  соціалістичний письменник, екс-співробітник КДБ з 1972 р. Яворівський ("Тридоля"), та недалекий і цинічний Шуфрич - вірні шавки мафіозних лідерів.   Як би вони пінились, якби Віктор Андрійович кілька разів на день  красувався переодяганням, брехав і лукавив на кожному кроці, хоч би одним словом підтримав антиукраїнську газову змову Тимошенко-Путіна, чи щодня "плавав" у басейні по 5 км., стрибав по пеньках, охотився на приречених звірів,   вимовляв ідіотизми з навушником у вусі?..

    Cьогоднішня влада ще й не лігитимна,  вона не має права керувати державою, тим паче, проводити під себе земельну реформу в "житниці Європи".  Проте реформування села...,ой, як  потрібне!   Якщо вже приймати земельну  реформу, то тільки  конституційною  більшістю обраного народом Парламенту,  з подальшою підтримкою на всекукраїнському референдумі. Обраного народом !  Нинішній же парламент - партійно-олігархічний, наступний теж буде такий, бо по корупованому виборчому закону (366 партійних  карток висвітились на табло) чесна людина, та  ще й  інтелектуал, до нього не потрапить...

      Замкнене коло !..  "Так  буде, доки в бідних державах не запанує розум. І треба сказати: це найперше стосується України" - цьому  пророчому висновку  Миколи Руденка  вже десятиріччя. А цьому народному прислів'ю – "А віз і нині там" -- сторіччя . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі