Влада боїться історичної пам'яті власного народу!

Голодомор  1932-1933 років в Україні  забрав життя за різними підрахунками до 10 мільйонів наших співвітчизників  і став  національною  трагедією  для  українського  народу. Важко знайти людину, сім'я якої під час Голодомору не втратила когось із далеких чи близьких родичів.

Ми переконані в тому, що українська влада не повинна боятися історичної пам'яті власного народу. Правду про одну з найбільших трагедій людства, спрямованої проти нашої нації, треба донести до кожного.

Теперішній режим боїться називати речі своїми іменами і всіляко уникає слова "геноцид". На догоду Кремлю, який вважає себе спадкоємцем СРСР і не хоче визнавати злочинів комуністичної доби, нинішня влада заперечує Голодомор 1932-1933 років як геноцид українського народу.

Відзначаючи річницю українського геноциду - Голодомору, ми віддаємо данину пам'яті мільйонам українців,  що  потрапили під молох "чорних жнив" радянської влади. Ми засуджуємо  політику,  котра  призвела до масового голоду і  загибелі  мільйонів  людей і переконані в тому,  що викриття порушень прав  людини та опублікування  історичних документів слугуватиме пересторогою для нащадків і запобігатиме повторення подібного злочину.

Схиляючи свої голови перед жертвами Голодомору, ми закликаємо всіх, незалежно від політичних поглядів віддати  данину  пам'яті тим, хто був невинно убієнний у цей трагічний період української історії.

Народний Рух України закликає вшанувати пам'ять мільйонів жертв тоталітарного режиму і геноциду проти українського народу.

Запалимо свічку пам'яті 26 листопада як пам'ять про кожного українця, який загинув мученицькою смертю.  Вічна пам'ять!

Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі