четвер, 30 липня 2020 00:36

Зниклу жінку знайшли за 40 років

В індійському селі знайшли 94-річну Панчу Бай. Зникла з рідного села 40 років тому. Мала проблеми з пам'яттю. Увесь час родина шукала її.

Панчу розповідала, що намагалася знайти дорогу додому, але заблукала. Натрапила на бджолиний рій. Комахи дуже покусали її. Тоді вона розгубилася і пішла в інший бік. Вийшла до дороги. Вирішила йти вздовж. Згодом її побачив водій вантажівки Нур Мухаммад.

— Вона була вся покусана, — розповідає Нур. — Живого місця не було. Я розумів — жінка в біді. Дуже плутано розповідала, що сталося.

Нур відвіз Панчу до себе додому. З того часу жила з ними.

— Сусіди думали, що вона моя сестра, — продовжує Мухаммад. — Але ми розуміли, що десь її люблять і шукають. Вона промовляла назву села, але вони говорять на іншому діалекті. Я вперше чув таке слово.

Під час карантину до батьків приїхав син Нура Есрар Хан. Він почав розпитувати Панчу.

— Попередні рази вона називала Ханьюм Нагар. Про таке село ніхто не чув. А Есрару сказала "Парашпур". Той знайшов це місце в інтернеті. Відправив власнику магазину відео з Панчу. Попросив показати його людям. Хотіли перевірити, чи не помилися. Опівночі отримали дзвінок, що знайшли її родичів.

Син Панчу помер три роки тому. 43-річний онук Прісві Бхаялал Шинган навіть не припускав, що його баба може бути ще жива.

— Мені було 3 роки, коли вона зникла, — розповідає Прісві. — Я зовсім її не пам'ятав. Аж тут раптом вона знайшлася. Був страшенно щасливий. Одразу вирішили забрати її додому. Вона згадала сусідів, батька. Шкода, що він не дочекався цього дня. Дуже вдячний людям, які дбали про неї всі ці роки, як про рідну.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу жінку знайшли за 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути