Ексклюзиви
вівторок, 10 грудня 2019 05:11

Зниклий ветеран три роки лежав мертвий на кухні

У Далласі у власній квартирі знайшли тіло колишнього американського військового 51-річного Рональда Вейна Вайта. Медичний експерт каже, що чоловік помер три роки тому. Увесь цей час чоловіка вважали зниклим безвісти.

У поліцію заявила мати Рональда Доріс Стівенс 2016-го. Сказала, що син не відповідає на телефонні дзвінки. Там відповіли, що пошукають його.

— Ми зідзвонювалися принаймні двічі на місяць, — розповідає жінка. — З будь-якого куточка світу. Це було правило. А тоді він перестав дзвонити. Його телефон не відповідав. У поліції мене вислухали. Телефонувала туди регулярно. Тоді обдзвонила ще кілька відділків. У них не було нічого нового. Я припустити не могла, що квартиру сина ніхто не перевірив. Зараз виявилося, що вони не вважали Рональда зниклим. Думали, він поїхав по роботі.

Гроші за оренду автоматично надходили з банківського рахунка чоловіка. Менеджер вирішив перевірити квартиру, коли помітив, що Вайт узагалі не використовує воду.

— Ми знайшли тіло на кухні, — каже поліцейський Шон Генрікс. — Не думаємо, що стався злочин. У квартирі є ліки і рецепти, датовані 2016-м. У гаражі знайшли весь у пилюці його автомобіль. Ми не знали цієї його адреси. В колишньої дружини і дітей була стара. Він сам приїжджав до них. Банківські рахунки ми не перевіряли. Вважали дзвінки батьків звичайним хвилюванням.

Батьки Вайта позиватимуться до поліції Далласа за бездіяльність.

Зараз ви читаєте новину «Зниклий ветеран три роки лежав мертвий на кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути