вівторок, 16 грудня 2008 17:03

Зірка еротики Беті Пейдж померла на 85-му році

Актриса і модель 1950-х Беті Пейдж померла на 85-му році в одній із клінік американського міста Лос-Анджелес. У листопаді колишня зірка еротики захворіла на запалення легенів, а минулого тижня у неї стався інфаркт.

Беті називають передвісницею сексуальної революції 1960-х. Вона стала однією з перших моделей еротичного журналу "Плейбой". У січні 1955 року знялася для обкладинки річного номеру "Плейбоя" лише у шапці Санта-Клауса. Подейкували про її роман із голлівудською актрисою Мерилін Монро.

Наприкінці 1950-х Беті прийняла християнство, мріяла поїхати місіонеркою до Африки. Однак лишилася працювати в релігійних організаціях США. До кінця 1970-х Пейдж пережила два розлучення і нервовий зрив, 20 місяців перебувала у психіатричній лікарні з діагнозом шизофренія. Пізніше звернулася до адвокатів, щоб отримати прибутки від своїх зображень у рекламі. У США про Беті зняли кілька біографічних фільмів.

Зараз ви читаєте новину «Зірка еротики Беті Пейдж померла на 85-му році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути