Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2007 17:39

Жертву зґвалтування посадять до в"язниці

19-річну жительку саудівського міста Катіф, ім"я якої не повідомляють, засудили до 200 ударів батогом та 6-місячного ув"язнення. Таким чином дівчину, над якою наругалися семеро чоловіків, покарали за те, що вона перебувала в автомобілі з чоловіком, який не був її родичем.

Дівчина їхала з приятелем. Їхнє авто зупинили семеро п"яних молодиків. Вони витягли дівчину з машини і зґвалтували, а супутника побили. Ґвалтівників засудили до п"яти років ув"язнення.

За "незаконні стосунки" дівчині призначили 90 ударів батогом. Та вона поскаржилася до вищого суду. За це їй присудили ще 110 ударів. Попри це, жителька Катіфа має провести півроку у в"язниці за "неслухняність та відсутність покори".

Також вищий суд удвічі збільшив покарання ґвалтівникам. Однак цього недостатньо. За саудівськими законами, за такий злочин страчують.

Дівчину ніхто не захищав у суді. Її адвоката не пустили до зали засідань, а згодом відібрали ліцензію на надання послуг.

На шпальтах саудівських газет жертву зґвалтування називають "шльондрою з Катіфа".

Зараз ви читаєте новину «Жертву зґвалтування посадять до в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути