Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 06:41

Жінка отримувала листи від померлого батька

Американка Бейлі Селлерс із міста Ноксвілль отримала на своє 21-річчя вітальну листівку і букет квітів від батька. Він помер п'ять років тому від раку.

"Це — мій останній любовний лист до тебе, доки ми не зустрінемося знову, — написав батько. — Я не хочу, щоб ти пролила жодної сльозинки, дівчинко. Я зараз у найкращому місці".

Чоловік замовив букет незадовго до смерті. Тоді ж пообіцяв доньці: "Я буду з тобою кожного важливого дня. Лише озирнися — і я буду там". Бейлі розповіла історію в соціальних мережах: "Щороку я чекала дня народження, відчувала, що батько поруч. Мені сумно, бо це останній рік, коли отримала від нього листа. Я за тобою сумую, тату". Показала лист, квіти, дитячі світлини.

На історію Бейлі відреагували багато користувачів. Співчували: "Сльози навертаються. Шкода через вашу втрату. Те, що він зробив для вас — це одночасно сумно й душевно".

Зараз ви читаєте новину «Жінка отримувала листи від померлого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути