Ексклюзиви
пʼятниця, 29 листопада 2019 05:05

В'язні вбили чотирьох сусідів заради смертної кари

38-річний Денвер Сіммонс і Джекоб Філіб, 28 років, отримали ще одне довічне ув'язнення за вбивство чотирьох сусідів по камері. Чоловіки сподівалися на смертну кару. Але родичі загиблих попросили суддю не йти їм на поступки.

Сіммонс і Філіб відбували покарання кожен за подвійне вбивство. Обидва вбили своїх співмешканок і їхніх дітей. Чоловіків засудили до двох довічних ув'язнень за кожного вбитого без права на помилування. Сіммонс погодився визнати себе винним в обмін на довічне ув'язнення. Філіба не засудили до смертної кари через психічний розлад.

Потрапили до однієї камери в тюрмі Кіркленда. Там відбувають покарання в'язні з психічними проблемами, які не потребують госпіталізації. Денверу набридло сидіти у в'язниці. Намовив Джекоба задушити й побити до смерті сусідів. Два роки тому вбили 44-річного Вільяма Скрагса, Джиммі Хема, 56 років, 35-річного Джейсона Келлі та Джона Кінга, 52 роки. Всі були засуджені за тяжкі злочини. Сіммонс і Філіб вважали, що за жорстоке вбивство їх стратять.

— На слуханнях обидва поводилися нахабно, — розповідає прокурор Ден Голдберг. — Детально розказували, як саме розбивали черепи тим хлопцям. Убивали їх у туалеті. Було видно, що не шкодують про вчинене. Сіммонс при родичах розказував, як заманювали в'язнів. Обіцяли їм каву й тістечка. Але для них було шоком рішення судді. Мені здавалося, що заслуговують на смерть. Але зараз бачу — найгіршим покаранням для них буде таке життя. Хоча вони вбили чотирьох людей. І їх за це додатково не покарають. Обох триматимуть далі в Кіркленді, але із суворішим режимом.

Сіммонс і Філіб засуджені до шести довічних ув'язнень кожен.

Зараз ви читаєте новину «В'язні вбили чотирьох сусідів заради смертної кари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути