Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 17:39

Закоханий не йде з жіночого монастиря

Італієць 21-річний Даніель Бріаторе, розбив намет під жіночим монастирем в абатстві Монтекассіно на півдні від Рима. У ньому перебуває кохана чоловіка 21-річна Патриція Масоеро, яка покинула його й вирішила стати черницею.

Даніель присягнувся, що поверне свою дівчину. Він подолав 300 км од рідного міста Аласіо й дістався жіночого монастиря францисканського ордену, щоб побачити Патрицію. Однак та відмовилася від побачення. Тоді Бріаторе вивісив перед монастирськими стінами плакат: "Я не збираюся тебе викрадати. Я хочу тебе побачити, бо кохаю". Сестри відразу забрали транспарант. Бріатоне сказав, що забере дівчину звідси за будь-яку ціну. Згодом біля нього зібралася невелика "групи підтримки", а під дверима монастиря — команда мас-медіа.

Даніель і Патриція познайомилися ще підлітками. Зустрічалися кілька років, згодом обручилися. Раптом дівчина сказала батькам, що хоче стати черницею.

— Наша сестра обрала життєвий шлях. Чоловікові немає сенсу тут перебувати, — зауважує одна із черниць жіночого монастиря. — Зараз вона на паломництві в Римі. Нам би хотілося, щоб уся ця увага зникла по її поверненні.

Зараз ви читаєте новину «Закоханий не йде з жіночого монастиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути