вівторок, 30 жовтня 2007 16:15

Власник "мерседеса" вбив робочого за пошкоджене колесо

У Москві затримали 26-річного чоловіка, який стріляв у двох дорожніх робітників за пошкоджене колесо свого "мерседеса". Ім"я злочинця не називають. Відомо, що він із Санкт-Петербурга. Раніше його кілька разів судили.

22 вересня цього року він їхав однією з московських вулиць. Його автомобіль зачепив дерев"яну стійку, якою було обмежене місце ремонту. У результаті колесо "мерседеса" постраждало. Чоловік вискочив з авто, накинувся на робітників і вимагав компенсації. Коли ті відмовилися, він поїхав. Однак швидко повернувся з пістолетом і почав стріляти.

28-річний Іаго Цаманішвілі отримав кілька куль у живіт і помер на місці. 40-річного Сераба Кочояна госпіталізували з тяжким пораненням стегна. Зараз він одужує.

Водія шукали місяць. У результаті його затримав працівник автоінспекції. Чоловік зізнався у скоєному. Він пояснив, що нікого не хотів убивати. Мовляв, із ним у машині їхала дівчина, і він не хотів осоромитися перед нею. До того ж, за його словами, він просто збирався постріляти робітникам під ноги.

Чоловіка судитимуть за навмисне вбивство, незаконне придбання і зберігання зброї.

Зараз ви читаєте новину «Власник "мерседеса" вбив робочого за пошкоджене колесо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути