Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2007 18:34

Від удару струмом загинуло шестеро п"яних слонів

Минулої неділі в індійському штаті Мегхалая 40 слонів напилися рисового пива в селищі Чандан Нукат. У стані алкогольного сп"яніння вони почали бігати полями в його околицях.

Один із самців зупинився почесати спину об стовп лінії електропередач. Та той не витримав ваги тварини й упав. Слона зачепив оголений дріт.

Коли тварини побачили, як мучиться товариш, п"ятеро кинулися до нього. Вони також загинули від електрошоку. Місцеві жителі говорили, якби вони не прогнали слонів із поля — жертв могло бути більше.

Слони часто крадуть пиво у жителів штату Мегхалая — потім влаштовують погроми в селищах та на полях. П"яні тварини руйнують житла та нападають на людей.

За останні 5 років слони вбили 239 жителів штату Ассам. А 265 тварин постраждали від помсти людей. У штатах Мегхалая та Ассам живе найбільша популяція азійських слонів Індії. Їх там близько шести тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Від удару струмом загинуло шестеро п"яних слонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути