Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2007 18:40

Віце-спікер парламенту народила дитину прем"єр-міністрові

  Прем’єр Мірек Тополанек з коханкою Люсі Талмановою і сином Ніколасом повертаються додому з лікарні
Прем’єр Мірек Тополанек з коханкою Люсі Талмановою і сином Ніколасом повертаються додому з лікарні

Чех Ніколас Тополанек, який народився 10 днів тому, відразу став найвідомішою дитиною в країні. Усі знають, що він важить 3 кг і має 51 см зросту. Ніколас — позашлюбна дитина чеського прем"єр-міністра Мірека Тополанека, 51 рік. Сина йому народила 39-річна Люсі Талманова, депутат і заступник спікера парламенту.

Про роман одруженого глави уряду з молодою колегою по партії чехи знають уже рік. Спочатку прем"єр усе ревно заперечував. Та через місяць після того, як у пресі з"явилися перші фото з коханкою, у всьому зізнався. Згодом стало відомо, що його обраниця чекає дитину.

Щоби бути присутнім при пологах, Тополанек відклав державний візит до Південної Африки. Коли народжувалися троє його перших дітей, він не був поряд із дружиною. Прем"єр пояснює, що то були інші часи, і такої можливості він не мав.

Люсі Талманова вперше стала матір"ю. Після пологів батько її дитини пішов відсвяткувати народження сина до сусіднього бару.

— Відчуваю велику батьківську гордість. Я дуже радий, що народився четвертий Тополанек, — зізнається прем"єр.

52-річна Павла Тополанова прожила у шлюбі з чоловіком 28 років. Найстаршій їхній доньці Петрі зараз 25 років, наймолодшому синові Томашу — 15. Ще є 23-річна Яна. Уже сім місяців батько не живе з сім"єю й оформлює розлучення. Обіцяє залишити дружині житло і виплачувати її поточні кредити.

— Я, можливо, був поганим чоловіком, але хочу бути хорошим батьком для всіх своїх дітей, — говорить Мірек Тополанек.

Прем"єр-міністр і його коханка є членами консервативної партії, яка сповідує родинні цінності. Після того, як стало відомо про їхній роман, Павла Тополанова заявила, що не буде більше голосувати за партію чоловіка. Ба — тепер вона хоче йти на вибори від партії-конкурента. Прем"єр міністр не планує йти у відставку.

Згідно з результатами опитування, 70% чехів не мають нічого проти роману глави уряду. Люди вважають усіх політиків аморальними, тому навіть і не сподіваються від них зразкової поведінки.

— Якби це сталося за кордоном, був би скандал, його відправили б у відставку, — каже 58-річна продавщиця Єва Орсакова. — А в нас це нормально, сприймається майже як героїзм якийсь.

Зараз ви читаєте новину «Віце-спікер парламенту народила дитину прем"єр-міністрові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути