неділя, 17 червня 2007 17:45

Вантажний корабель протаранив міст

Автор: фото: reuters/Dragon Xuan
  Під час обвалу мосту між китайськими містами Хешан і Фошан минулої п'ятниці в річку впало 4 автомобілі з сімома пасажирами. Через бурхливу течію рятувальники  досі не можуть їх знайти. Вантажний корабель, що врізався в опору, затонув. Усі члени екіпажу вр
Під час обвалу мосту між китайськими містами Хешан і Фошан минулої п'ятниці в річку впало 4 автомобілі з сімома пасажирами. Через бурхливу течію рятувальники досі не можуть їх знайти. Вантажний корабель, що врізався в опору, затонув. Усі члени екіпажу вр

Близько п"ятої години ранку минулої п"ятниці обвалився міст, який сполучає два китайські міста Хешан і Фошан в провінції Гуандонг. В опору врізався вантажний корабель із піском.

Відразу після удару близько 200 м бетонних конструкцій упали в річку. Разом із ними у воду полетіли двоє робітників, які перебували на мосту. Дорогою якраз проїздили чотири автомобілі. Вони також опинилися в річці. В автівках було семеро осіб.

У перші місяці літа рівень води в річках на півдні Китаю піднімається. Тому потік був бурхливим. До того ж через туман команда корабля відхилилася від основного курсу. Частина мосту обвалилася прямо на корабель. Він пішов на дно.

Десять членів екіпажу вдалося врятувати. Рятувальники досі не можуть знайти автомобілі з пасажирами. Заважає стрімка течія.

Зруйнований міст побудували 17 років тому. Після нещодавньої перевірки інженери запевнили, що він у повному порядку і служитиме ще довго. Зараз, кажуть, на його ремонт потрібно не менше як півроку.

У березні в провінції Цзянсі теж обвалився міст. Виявилося, його будівництвом займався сліпий підрядник. Він вніс неузгоджені зміни в проект. Травми отримали 12 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Вантажний корабель протаранив міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути