середа, 08 серпня 2007 16:10

У витверезнику лікують анекдотами про пияцтво

У витверезнику білоруського міста Бобруйськ правопорушникам почали читати лекції про шкідливість алкоголю. Розповідають також про історію пияцтва та анекдоти про алкоголіків. Постійним клієнтам радять, як пити так, щоб не напиватися.

Лекції починаються щодня о 8-й ранку, тривають годину-півтори. Їх читає спеціальна комп"ютерна програма — озвучує заданий текст приємним жіночим голосом.

У витверезнику білоруського міста Вітебськ з пияцтвом планують боротися іншим способом. Кожен, хто потрапить до нього, отримає безплатну фотосесію.

Працівники таких закладів уважають, що це потрібно для покращення пам"яті їхніх клієнтів. Часто ті, хто потрапляє до витверезника, потім удають, ніби не пам"ятають цього. Адже якщо там не був, то не треба платити за своє перебування. Заклад у Вітебську — найдорожчий у Білорусі. За перебування в ньому треба платити 77 тис. білоруських рублів (150 грн).

Фотографії будуть доказом того, що людину таки привозили до витверезника. Окрім того, фототека допоможе встановити особу. Іноді затримані не мають при собі документів і називаються ім"ям іншої людини.

Зараз ви читаєте новину «У витверезнику лікують анекдотами про пияцтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути