середа, 12 вересня 2007 15:48

У тілі Ло Цуйфень знайшли 26 голок

29-річну Ло Цуйфень після народження дитини почали турбувати проблеми зі здоров"ям. Вона звернулася до лікарів одного зі шпиталів у провінції Юнань зі скаргами на появу крові в сечі.

Під час рентгенологічного обстеження лікарі виявили в її тілі 26 швейних голок. Найімовірніше, Ло живе з ними від самого народження. За попередньою версією, дідусь та бабуся з їх допомогою хотіли позбутися небажаної дитини свого сина. Обох уже немає серед живих. Тому вони не зможуть відповісти за скоєний злочин.

У Китаї протягом трьох десятиліть діє закон, за яким більшість сімейних пар можуть мати лише одну дитину. Тому часто, якщо повинна народитись дівчинка, жінки переривають вагітність. У бідних сільських районах Китаю, з якого походить Ло Цуйфень, новонароджених дівчат можуть залишити помирати.

Нині лікарі готують Ло до першої операції, що пройде наступного тижня. В ній братимуть участь 16 хірургів, серед яких будуть спеціалісти з Канади. Перед ними стоїть складне завдання, адже голки — в життєво важливих органах.

Потоком крові їх принесло до нирок, печінки, легенів, жовчного міхура, голови, шиї. Деякі з них надто близько від центральних артерій. Голка, що потрапила до головного мозку, розламалася на три частини.

Ло Цуйфень сказала, що в ранньому дитинстві сільський лікар уже видаляв їй кілька голок. Вона навіть не підозрювала, що їх набагато більше. Протягом багатьох років жінка не скаржилася на здоров"я.

Зараз ви читаєте новину «У тілі Ло Цуйфень знайшли 26 голок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути