Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2007 16:59

У Річарда Картера сім років триває ерекція

34-річний британець Річард Картер уже сім років живе зі збудженим статевим органом. Це настільки заважає чоловікові, що він може навіть втратити роботу.

— Хтось думає, що це дуже добре, коли ерекція настільки тривала, але мені нестерпно боляче, — ділиться Річард. — Влітку доводиться носити довге пальто. Колеги по роботі вважають, що це якийсь жарт.

Картер має незвичну хворобу — приапізм. Його збудження не має нічого спільного зі статевим потягом. У такому стані чоловік часто відчуває біль. Проблеми у британця почалися після того, як він певний час приймав ліки від приступів паніки.

Уже вісім разів чоловікові робили операцію. Перед кожною з них попереджали, що він може стати імпотентом. Однак страждання були настільки сильними, що Річард ризикував.

На життя Картер заробляє тим, що продає вогнегасники. Він розповідає, що найбільший біль відчуває, коли їде за кермом своєї вантажівки. Через хворобу він часто не виходить на роботу, і керівництво компанії думає звільнити чоловіка. Проте, зважаючи на 10-річний стаж, його, ймовірно, просто переведуть в інший відділ.

Зараз ви читаєте новину «У Річарда Картера сім років триває ерекція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути