середа, 20 лютого 2008 15:44

У Німеччині відкриють авіарейс для нудистів

Східнонімецька авіакомпанія "Оссі Урлауб" започаткує спеціальний рейс для нудистів. Перший літак із 50 голими пасажирами вилетить із міста Ерфурт до острова Узедом у Балтійському морі 5 липня цього року. Квиток туди й назад коштує 499 євро. Бронювання почалося з 1 лютого.

Рейс запровадили для східних німців. За часів комуністичної влади нудизм був одним з їхніх улюблених видів відпочинку. Влада пропагувала і підтримувала цей рух. Багато людей проводили відпустки в нудистських колоніях.

— Ідею нам подали асоціації нудистів. Для початку ми зробимо пробний рейс. Якщо все вийде, відкриємо подібні в різних напрямках, — говорить засновник компанії Енріко Ґесс.

Усі пасажири летітимуть голими близько години, проте роздягнуться лише на борту. Після посадки перед виходом із літака вони одягнуться. Бізнесмен повідомив, що пілот і екіпаж літака залишатимуться в уніформі з міркувань безпеки.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині відкриють авіарейс для нудистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути