Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2021 06:45

У клініці переплутали дітей

Подружжя 41-річного Александра і 43-річної Дафни Кардінале з американського Лос-Анджелеса подали до суду на клініку, де лікували безпліддя. Там переплутали ембріони. Жінка виносила й народила чужу дитину.

У пари народилася ­дівчинка після процедури штучного запліднення два роки тому. Батько й мати звернули увагу, що дитина на них не схожа. Замовили тест ДНК. Так з'ясували, що це не їхня донька. Зв'язалися з клінікою. Там підтвердили, що сталася помилка. Пара познайомилася з подружжям, у якого народилася їхня дівчинка. Батьки домовилися помінятися дітьми. Малюкам тоді було по 4 місяці.

— Одразу помітили, що донька інакша, — розповідає Дафна. — Мала чорні очі, волоссячко. Ми з чоловіком обоє світлі. Наші батьки також. Подруга обережно перепитала, чи не могла статися помилки. Це підсилило підозри. Я не заспокоювалася. Чоловік засумнівався з першого погляду. Але я виносила й народила її, тому намагалася переконати себе, що вигадуємо. Шукала в інтернеті, чи може бути в дитини темне волосся через штучне запліднення. Як отримали результати тесту, здалося, здурію від горя.

Дівчинку Кардінале інша пара назвала Зої. Біологічні ­батьки вирішили не змінювати імен. Проводять разом відпустки й дитячі свята.

Клініці загрожує штраф $2 млн. Там хочуть домовитися мирно. Пропонують парам безкоштовно народити ще одну дитину.

Зараз ви читаєте новину «У клініці переплутали дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути