Ексклюзиви
пʼятниця, 12 вересня 2008 17:53

У Греції знайшли зниклу чотири роки тому дівчинку

На грецькому острові Кос знайшли 8-річну дівчинку, яка за всіма прикметами схожа на італійку Денізу Піпітоне. Остання зникла зі свого дому на Сицилії у вересні чотири роки тому. Її мати не поспішає радіти та чекає на результати аналізу ДНК.

10 вересня на острові Кос грецька поліція затримала 29-річну уродженку Албанії. Із нею були дівчинка та хлопчик. У малій випадкова туристка-італійка впізнала Денізу. Албанку затримали. Вона запевняла, що є матір"ю дітей. Жінка не розмовляла італійською. А для дівчинки — це рідна мова. Згодом затримана зізналася, що дитина їй не рідна.

Деніза зникла, коли гуляла біля бабусиного будинку в Мазаро-дель-Валло на Сицилії. За півтора року схожу дівчинку бачили в Мілані. Вона була в таборі циган.

— Я намагаюся бути реалісткою. Не хочу радіти, доки не упевнюся, що це справді моя дитина. Надто часто нам подавали хибні надії, — каже Пьєра, мати дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «У Греції знайшли зниклу чотири роки тому дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути