Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 16:47

У центрі міста побудують басейн для нудистів

Новим мером іспанського міста Реус, що в Каталонії, став 40-річний Аріель Сантамарія. Раніше він працював листоношею, потім став музикантом, а тепер вирішив зайнятися політикою.

Свою передвиборну кампанію Сантамарія проводив під лозунгом "Елвіс живий!". Він одягався як кумир і закликав своїх прихильників робити те саме. Казав, що в такому вбранні з"являтиметься на засіданнях муніципалітету.

Аріель пообіцяв повністю змінити місто. На центральній площі побудують величезний басейн для нудистів, парки засадять коноплями, стіни міськадміністрації перефарбують у рожевий колір.

Жителі міста підтримали ідеї Сантамарії та проголосували за нього на виборах. Особливо була в захваті молодь. Новий мер сказав, що всі поліцейські ходитимуть із запальничками. На прохання жителів, вони підкурюватимуть їм "косяки".

Реус — друге за кількістю жителів місто в Каталонії. Там розташований міжнародний аеропорт. Жителів близько 100 тис. У ХІХ ст. Реус був відомий найбільшим і найсучаснішим на той час у Європі шпиталем для психічнохворих.

Зараз ви читаєте новину «У центрі міста побудують басейн для нудистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути