середа, 08 травня 2019 05:30

У британського принца народився син

Британський принц 34-річний Гаррі і його дружина 37-річна Меган Маркл стали батьками. На світанку 6 травня у подружжя народився первісток вагою 3,26 кг.

— Я був присутній на пологах, — каже принц Гаррі. — Це неймовірно. Пишаюся дружиною. Наш син чудесний. Він народився здоровим. Через два дні ми покажемо його світу.

Принц Гаррі й актриса Меган Маркл побралися торік у травні. Про вагітність жінки стало відомо через чотири місяці, коли пара повернулася з медового місяця в Африці.

— Обоє були щасливі, — говорять в оточенні подружжя. — Меган виконувала всі настанови лікарів, але продовжувала активне життя — до шостого місяця супроводжувала чоловіка на всіх заходах. На останніх термінах майже не з'являлася на публіці. Хотіла наро­джувати вдома. Та королева Єлизавета ІІ вирішила, що безпека майбутньої дитини важливіша за бажання її матері. До пологів Меган була під цілодобовою охороною.

Новонароджений хлопчик — сьомий у списку спадкоємців британського прес­толу.

До шлюбу з принцом Маркл ­знялася у 30 фільмах і серіалах. Два роки жила у шлюбі з американським режисером 43-річним Тревором Енгельсоном. Розлучилися 2013-го.

Принц Гаррі п'ять років крутив роман із британською бізнесменкою 34-річною Челсі Дейві. На початку 2012-го почав зустрічатися з британською моделлю Крессідою Бонас, 29 років. Розійшлися 2014-го.

Із Маркл познайомилися 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «У британського принца народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути