Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 17:47

Тоні Блер заробляє мільйон доларів на місяць

Тоні Блер заробляє мільйон доларів на місяць

Колишній прем"єр-міністр Великої Британії Тоні Блер може позмагатися в рівні прибутку за місяць із колишнім американським президентом Біллом Клінтоном.

Протягом чотирьох років після того, як Клінтон залишив Білий Дім, він заробив на публічних виступах $15 млн. Тоні Блер на даному етапі щомісяця робить близько п"яти промов, за кожну з яких має в середньому $200 тис. Минулого місяця він отримав $240 тис. за 20-хвилинний виступ у Китаї.

14 січня планується його промова у Єврейському університеті американського Юніверсал Сіті. Найдорожчий квиток туди коштуватиме $2,5 тис., у вартість якого входитиме фуршет із Тоні Блером та іншими гостями, а також нагода сфотографуватися на згадку. На наступний день екс-прем"єр виступить на курорті в Індіан Велс, що в Каліфорнії. Квитки на промову розлітаються по 1000 доларів.

17 січня Блер звернеться до 2 тис. людей у канадському Торонто.

— Він уже понад десять років перебуває в центрі найважливіших геополітичних подій світу. Люди хочуть знати, що він скаже про свою роль в мирній місії на Близькому Сході, — пояснює один зі спонсорів заходу.

Колишній прем"єр-міністр нині обіймає посаду Посла миру на Близькому Сході і за цю свою роботу зарплати не отримує. Хоча присвячує їй близько 60% свого часу. Лише два дні на місяць Тоні Блер проводить удома. Решту часу він їздить по світу з робочими візитами, і незмінним місцем зустрічей є готелі.

Зараз ви читаєте новину «Тоні Блер заробляє мільйон доларів на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути