Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2018 05:41

Тесть і теща Дональда Трампа стали громадянами США

Батьки першої леді США 48-річної Меланії Трамп Віктор Кнавс, 74 роки, і його дружина 73‑річна Амалія стали громадянами США. Пройшли процедуру "ланцюгової міграції", проти якої виступає президент країни 72-річний Дональд Трамп.

9 серпня в Нью-Йорку відбулася закрита церемонія. На ній Кнавси принесли присягу країні. Меланія того дня відпочивала з чоловіком, до батьків не приєдналася.

Заявку на отримання громадянства подружжя подало самостійно — як звичайні мігранти. Раніше переїхали у США зі Словенії та отримали посвідки на проживання — грін-карти. Гроші на це дала Меланія, дізналися журналісти в лютому цьогоріч. Скільки Кнавси жили і працювали в США, невідомо. Для отримання громадянства повинні були не менш як п'ять років, за законом. На батьківщині Віктор продавав авто, а Амалія працювала на ткацькій фабриці.

Батьки Меланії скористалися урядовою програмою об'єднання сімей мігрантів. Через неї громадяни США допомагають своїм родичам отримати посвідку на проживання.

"Ланцюгову міграцію треба припинити негайно. Деякі люди привозять до країни членів родини, які можуть бути справжнім злом. Це неприпустимо", — писав Дональд Трамп у "Твіттері" в листопаді 2017 року.

Колишня модель Меланія Трамп народилася в словенському місті Ново-Мєсто на території тодішньої Югославії. Відвідувала школу в столиці країни Любляні. 1996-го переїхала до американського Нью-Йорка. Там познайомилася з підприємцем і телеведучим Дональдом Трампом. За дев'ять років одружилися.

Зараз ви читаєте новину «Тесть і теща Дональда Трампа стали громадянами США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути