вівторок, 09 липня 2019 05:35

Судять за вбивство, яке скоїла інша людина

Дитину американки 28-річної Марші Джонс застрелила суперниця 23-річна Ебоні Джемінсон. Однак за вбивство судять матір — бо спровокувала бійку.

Марша і Ебоні — колеги, разом виконували роботу на складі. Там же працює і чоловік Марші. Влітку торік жінка завагітніла. За кілька місяців почала ревнувати чоловіка до молодших колег. У грудні почала чіплятися до Ебоні. Допитувалася, які стосунки та має з її чоловіком. Почали битися. Старша схопила молодшу за волосся, у відповідь та витягнула пістолет і вистрелила в землю. Куля влучила у живіт вагітної Марші — вбила ненароджене немовля.

Поліцейські спочатку затримали Ебоні. Згодом відпустили, звинувачень не висували. Присяжні не побачили її провини. В усьому звинуватили Маршу.

— Жертвою в цій історії є ненароджена дитина. Причиною її смерті стала матір, яка почала бійку, — кажуть у поліції Алабами.

В Алабамі розглядають закон про заборону всіх видів абортів на будь-якому терміні. Зокрема і після насилля та інцесту. Крім Алабами, ще 38 американських штатів убивство ненародженої дитини трактують, як умисне.

Зараз ви читаєте новину «Судять за вбивство, яке скоїла інша людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути