Ексклюзиви
середа, 19 березня 2008 17:29

Стриптизерки викупили свій клуб

Автор: фото: reuters/Erin Siegal
  Перед своїм виступом на сцені Лайла Мейхем замінює папір у копіювальній машині в офісі. Окрім виступів на сцені, стриптизерки  виконують багато інших обов’язків
Перед своїм виступом на сцені Лайла Мейхем замінює папір у копіювальній машині в офісі. Окрім виступів на сцені, стриптизерки виконують багато інших обов’язків

Танцівниці клубу "Хтиві дівчата" в американському місті Сан-Франциско за $400 тис. викупили заклад у колишніх власників. Вони змінили політику клубу і тепер запрошують на роботу жінок із будь-якими зовнішніми даними.

Зазвичай головними вимогами до стриптизерок є гнучке, гарне, пропорційне тіло. У дівчат мають бути довгі ноги, тонка талія, доглянута шкіра. Нерідко власники стрип-шоу беруть танцівниць лише з натуральним волоссям.

У "Хтивих дівчатах" працює понад 60 стриптизерок із різними пропорціями. На сцені можна побачити високих і низьких, рудих, білявих, жінок у перуках, короткозорих стриптизерок в окулярах або танцівниць із пірсингом і тату по всьому тілу. Кожна має сценічне ім"я та право вносити пропозиції щодо роботи клубу.

Кожного тижня дівчата оцінюють свою роботу, збираючи відгуки глядачів. Вони записують свої враження про загальний зовнішній вигляд танцюристок, контакт із публікою, оригінальність виступу.

Власниці клубу кажуть, що керувати таким своєрідним кооперативом важко. Особливо складним видався перший рік. Довелося вивчати правила великого бізнесу, а не лише танець із роздяганням.

— Ми створили сім комітетів, які займалися окремими справами клубу як то страхуванням, зв"язками з громадськістю, фінансами, правилами внутрішнього розпорядку, — розповідає одна із власниць Лайла Мейхем.

Інколи клуб приносить хороші прибутки, іншим разом працює майже збитково.

— Але ми можемо робити усе, що заманеться, — каже колишня танцівниця, а нині адміністраторка клубу Лілі Марлен. — І ніхто нам не вказуватиме, як себе поводити.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерки викупили свій клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути