Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 15:59

Стати громадянами США допомагають індіанці

Двоє індіанських племен у США пропонують офіційно стати їхнім членом за $50. На це погоджуються нелегальні іммігранти. Вони таким чином сподіваються отримати громадянство та пільги.

Корінні індіанці у США отримують додаткову державну допомогу. Вони платять менші податки, особливо, якщо володіють казино або букмекерськими конторами. Підприємства, на яких працюють індіанці, також користуються пільгами.

Іммігранти кажуть, що в штаті Небраска одне з племен вимагало $1200 за право долучитися до них. Таким чином у племені стало на 10 тис. людей більше. Вождь племені стверджує, що їм платили по $50.

Губернатор штату заявив, що нові члени племен не отримають американського громадянства. Тому що ці племена насправді не існують. Вони колись дійсно проживали на території Америки, але їх знищили.

Люди, які видають себе за індіанців, є самозванцями та шахраями. Проти них планують відкрити кримінальну справу. Проблема в тому, що самі іммігранти відмовляються свідчити. Бояться, що їх депортують з країни.

Зараз ви читаєте новину «Стати громадянами США допомагають індіанці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути