середа, 05 грудня 2007 18:05

Собаці-мільйонерці погрожують смертю

У серпні цього року померла американська мільйонерка Леона Хелмслі, 87 років. У спадок улюбленій болонці Трабл вона залишила $12 млн. Коли оголосили заповіт магнатки, виявилося, що вона викреслила з нього двох із чотирьох онуків.

Останнім часом Трабл почала отримувати листи з погрозами та вимогами віддати гроші. Представник небіжчиці Джон Коуді, який нині опікується болонкою, підтвердив, що її життя в небезпеці. Саме він подарував Хелмслі собаку 1997 року, коли помер її чоловік.

— Трабл постійно погрожують. Прийшло вже майже 30 листів. У них пишуть, що вб"ють собаку чи викрадуть її. Деякі звертаються до Трабл напряму, ніби вона вміє читати, — розповідає Коуді.

Через ці погрози болонку під вигаданим ім"ям Бабл вивезли з Нью-Йорка до невідомого місця. Там її цілодобово охороняють.

Леона Хелмслі мала готель. Мешкала в ньому на 46-му поверсі із Трабл. Їжу їй готував шеф-кухар готельного ресторану. Нині утримання собаки коштує $300 тис. на рік. Сюди входить зарплатня охоронців, щотижневі візити до ветеринарів, стрижка, собачий одяг та педикюр. Останнім часом Трабл відмовилася від вишуканої їжі й споживає собачий корм.

Після оголошення заповіту багато людей звернулися до Коуді з запитанням, чи можуть вони спарувати своїх псів із Трабл і чи успадкують їхні цуценята в такому випадку гроші Хелмслі. Та всі гроші, що залишаться після смерті собаки, її власниця розпорядилася віддати на благодійність.

Леону Хелмслі називали королевою дріб"язковості. 1989 року її посадили до в"язниці за несплату податків. Вона казала, що податки платять лише "маленькі" люди. Після смерті жінки стало відомо, що за останні роки вона віддала на благодійність $100 млн. Загалом же вона витратила $8 млрд на добрі справи.

Зараз ви читаєте новину «Собаці-мільйонерці погрожують смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути