Ексклюзиви
середа, 04 червня 2008 16:16

Смертельно хворий заклався на життя і виграв

58-річний Джон Метьюз із британського міста Мільтон Кейнс заклався, що проживе зі смертельним діагнозом понад два роки і виграв 5 тис. фунтів.

У квітні 2006 року чоловікові поставили діагноз мезотеліома — злоякісна пухлина, що виникла через контакт із азбестовим пилом. Лікарі порадили не робити планів на найближче Різдво.

Метьюз почувався добре і вирішив довести, що проживе довше. Він пішов у букмекерську контору "Вільям Хілл" і заклав 100 фунтів. Адміністрація вирішила порадитися з лікарями щодо шансів англійця. Вони оцінили їх як 50 до 1. Тобто в разі перемоги чоловік отримує суму в 50 разів більшу.

— У понеділок виповнилося 25 місяців і один тиждень з моменту діагнозу. Отже, я побив рекорд, — каже Метьюз. — Звичайно, у мене бувають жахливі дні, але тоді мені було добре. Та й хто б не почувався прекрасно з таким виграшем!

Букмекери кажуть, що ніколи не стикалися з подібними закладами.

— Джон прийшов до нас і переконав, що це дасть йому додатковий стимул для боротьби з хворобою, — розповідають у "Вільям Хіллі". — За 30 років роботи ми ніколи не виплачували виграш із таким задоволенням.

Англієць планує віддати половину грошей фонду, що допомагає хворим на рак. Інші  витратить на себе.

— Можливо, буду пити і палити, — сміється Метьюз. — Мені все одно нічого втрачати. А ще завжди мріяв стрибнути з канатом.

Зараз ви читаєте новину «Смертельно хворий заклався на життя і виграв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути