Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2007 18:13

Сесілія Саркозі зрадила чоловіка через брак уваги до неї

Автор: фото: REUTERS/Vincent Kessler
  Сім’я нового президента Франції Ніколя Саркозі йде на його інавгурацію у Єлисейському палаці. По боках — сини Саркозі від першого шлюбу: Жан (ліворуч) та П’єр (праворуч). Третя зліва друга дружина Ніколя — Сесілія. Вона тримає за руку спільного сина подру
Сім’я нового президента Франції Ніколя Саркозі йде на його інавгурацію у Єлисейському палаці. По боках — сини Саркозі від першого шлюбу: Жан (ліворуч) та П’єр (праворуч). Третя зліва друга дружина Ніколя — Сесілія. Вона тримає за руку спільного сина подру

У середу Ніколя Саркозі, 52 роки, офіційно став президентом Франції. Після його перемоги на виборах до інавгурації найбільше французів цікавила одна річ — чи стане його 49-річна дружина Сесілія першою леді країни. Нещодавно вона заявила, що не бачить себе в цій ролі:

— Для мене це нудно. Я люблю носити військові штани та ковбойські чоботи.

Сесілія — друга дружина Ніколя Саркозі. Перший раз вона вийшла заміж у 27 років. Її обранцем став 51-річний телевізійник Жак Мартін. Цим весіллям здивувала своїх батьків. Ті не думали, що донька так швидко одружиться. Вона працювала моделлю та вивчала право.

Реєстрував шлюб Сесілії 29-річний Ніколя Саркозі. На той час він був мером міста.

Удруге вони зустрілися через три роки, також на весіллі. Ніколя розповідав друзям, що побачивши її, наче відчув удар блискавки. Він покинув свою першу дружину з двома синами. Сесілія також пішла від чоловіка, забравши обох доньок.

Так пара прожила 9 років, доки 1996-го Саркозі офіційно не розлучився і не зареєстрував стосунки із Сесілією. Згодом у них народився спільний син Луї. Минулого місяця йому виповнилося 10 років. Кажуть, перший чоловік Сесілії розбив Саркозі носа за те, що той украв у нього жінку.

Два роки тому дружина Саркозі закрутила роман із 45-річним американцем із Нью-Йорка. Головний редактор газети, яка надрукувала фотографії пари, втратив роботу. Через сім місяців Сесілія повернулася до чоловіка. Пояснювала, що в часи політичної активності він приділяв їй мало уваги і ставився, наче до меблів.

— Вона закохалася в той час, коли Ніколя було дуже важко, коли він був перевантажений роботою, — каже друг Саркозі Патрік Балкані. — Він постійно дратувався, був розсіяним і повністю зануреним у роботу.

Під час першого туру президентських виборів Сесілія прийшла голосувати разом із чоловіком. Проте наступні два тижні її не було видно на людях. В оточенні Саркозі подейкували, що подружжя знову посварилося. Коли виголошували результати виборів, жінка знову з"явилася поряд із чоловіком. Деякі журналісти помітили, що нервувалася, наче почувалася не у своїй тарілці — перебирала одяг руками, часто поглядала на годинник.

На церемонію інавгурації в Єлисейському палаці Сесілія прийшла разом зі своїми дочками і синами чоловіка. Вона була в атласному платті від Прада і широко посміхалася. Після усіх офіційних процедур подружжя поцілувалося в губи. Скоро сім"я переїде жити до палацу.  Шираки звідти уже виїхали.

 За словами друзів Cаркозі, без Сесілії Ніколя був "слабким". На той час якраз припали бунти в передмістях Парижа. Тоді Саркозі дозволяв собі називати бунтівників покидьками. Казав, що місто потрібно вичистити від них водометами.

Зараз ви читаєте новину «Сесілія Саркозі зрадила чоловіка через брак уваги до неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути