Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 16:51

Серійний убивця обвінчався у в"язниці

64-річний французький серійний убивця Шарль Сображ обвінчався у в"язниці з жителькою Непалу Ніхітою Бізвас, 20 років. Чоловік відбуває довічне покарання у тюрмі Катманду, столиці Непалу.

Собража звинувачують у більш ніж 20 убивствах і шахрайстві. У 1970-х роках він убивав жінок на території Індії, Таїланду, Непалу, Афганістану та Туреччини. Потім користувався їхніми документами. Француз також торгував наркотиками і викрадав коштовності. За свою холоднокровність і підступність отримав прізвисько Змія.

Наречена каже, що її не хвилює ані минуле чоловіка, ані різниця у віці. Злочинець і непалка познайомилися 2,5 місяця тому. Бізвас працювала перекладачем адвоката Собража.

Молодята заявляють, що зареєструють шлюб у Франції після того, як чоловіка звільнять. Ув"язнений уже подав апеляцію до Верховного суду Непалу.

1977 року Собража заарештували в Індії. Тоді прокурор не зміг довести його провину. Змія сів у тюрму за шахрайство та торгівлю наркотиками. Француз провів у в"язниці майже 20 років. За $15 млн він продав Голлівуду право зняти про себе фільм.

Після звільнення злочинця депортували до Франції. 2003 року він приїхав до Катманду, і Собража знову заарештували. Цього разу він отримав довічний строк.

Запевняє, що убивав людей виключно заради справи.

— Якщо убивав колись або замовляв убивство, то лише в інтересах бізнесу, — розповідав кілька років тому французький кілер. — У мене така робота. Як у генерала в армії.

Зараз ви читаєте новину «Серійний убивця обвінчався у в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути