Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2007 17:25

П"ять політиків звинуватили в груповому зґвалтуванні

П"ятьох членів правлячої нігерійської Народної демократичної партії заарештували за підозрою у зґвалтуванні неповнолітньої. 17-річна дівчина з міста Ілеса подала заяву проти них десять днів тому, відразу після того, як сталося насильство.

Депутати напали на дівчину після того, як вона засвідчила перед судом правопорушення Народної партії на виборах, які відбулися в квітні цього року. На них було стільки фальсифікацій з боку правлячої партії, що міжнародні спостерігачі назвали їх "балаганом".

Нігерійська опозиція, а також міжнародна спільнота закликають до проведення позачергових виборів. Нині в країні вирішують це питання. Суди щодня заслуховують сотні свідчень про порушення. Серед свідків була й дівчина, яку жорстоко зґвалтували й побили п"ятеро депутатів. Вона бачила, як один із них давав хабара людині, яка рахувала голоси.

— Єдина провина цієї дівчини в тому, що була присутня при шахрайстві з боку членів Народної демократичної партії. Насилля над нею — спроба залякати опозицію, — каже один із депутатів нігерійської опозиції.

Зараз ви читаєте новину «П"ять політиків звинуватили в груповому зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути