пʼятниця, 12 жовтня 2007 17:58

Принц Альберт наступив Шерон Стоун на поділ

Автор: фото: REUTERS/Pool
  Принц Монако Альберт ІІ допомагає голлівудській акторці Шерон Стоун зійти зі сцени після її виступу на фестивалі документальних фільмів соціальної спрямованості у Монте-Карло
Принц Монако Альберт ІІ допомагає голлівудській акторці Шерон Стоун зійти зі сцени після її виступу на фестивалі документальних фільмів соціальної спрямованості у Монте-Карло

Американська акторка Шерон Стоун, 49 років, під час економічного форуму в Давосі 2005 року за кілька хвилин зібрала $250 тис. пожертвувань на протимоскітні сітки для жителів Танзанії. Вони мали захищати людей від малярійних комарів, які розносять інфекцію. Згодом стало відомо, що сітки не використовували за призначенням — із них робили весільні сукні.

Цієї середи Стоун була в Монте-Карло, відомому своїми розкішними казино, пляжами та готелями. Там відкрився перший Міжнародний фестиваль документальних фільмів соціальної спрямованості.

Акторка приїхала туди, бо вже кілька років приділяє увагу соціальним проблемам. На відкритті фестивалю за урочистою вечерею вона сиділа поряд із принцом Монако Альбертом ІІ, 49 років. Він запросив Шерон потанцювати й наступив їй на поділ. Стоун ледве втрималася на ногах. Але обоє вдали, що нічого не сталося.

На кінофестивалі в Монте-Карло щороку планують зустрічатися митці, які працюють над соціальними проблемами. Головною темою цього разу стали протипіхотні міни й бомби. Від них гинуть сотні людей, які повертаються додому на території, де колись ішла війна.

Зірок шоу-бізнесу останнім часом можна часто побачити на різних благодійних акціях. На форумі в Давосі, де зазвичай збираються світові економісти й бізнесмени, голлівудські актори Річард Ґір і Анджеліна Джолі виступали за боротьбу з бідністю в африканських країнах.

Зараз ви читаєте новину «Принц Альберт наступив Шерон Стоун на поділ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути