пʼятниця, 19 січня 2018 05:46

Президенту порадили схуднути на сім кілограмів

Президент Сполучених Штатів Америки 71-річний Дональд Трамп страждає на надмірну вагу. Це показало медичне обстеження. Призначили його через закиди, що президент страждає на психічні відхилення, несумісні з посадою.

Трамп має індекс маси тіла 29,9. Важить 108 кг при зрості 190 см (індекс визначає, чи відповідає маса тіла людини її зросту. Вона може бути недостатньою — для чоловіків показник менше 20, нормальною — 20–25 або надмірною. — ГПУ).

Відхилень неврологічних функцій і пізнавальних здібностей не знайшли. Набрав 30 із можливих 30 балів під час тестів.

Американський президент має чудовий стан здоров'я, заявив Ронні Джексон, лікар Білого дому. В нього багато енергії, він витривалий. Не палить і не вживає алкоголю. Джексон порадив Трампу робити фізичні вправи й покращити дієту, щоб скинути зайві 7 кг.

Кажуть, під час виборчої ­кампанії Трамп харчувався переважно ­фаст-­фудом, піцою та дієтичною колою. Зберіг цю звичку досі. Єдиний вид спорту, яким займається — гольф. Полем пересувається на спеціальній гольф-машині.

Медичне обстеження було першим з моменту інавгурації Трампа. Тривало близько 3 годин. Президент вдався до нього через свідчення про психічні розлади в книжці "Вогонь та лють".

Зараз ви читаєте новину «Президенту порадили схуднути на сім кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути