четвер, 25 червня 2020 06:25

Працівників пошти евакуювали через фрукт у посилці

Шістьох працівників поштового відділення в німецькому Швайнфурті поклали в лікарню через різкий запах газу з пакунка. Кілька десятків людей евакуювали з будівлі. Боялися, що це отруйна речовина.

Керівник відділення викликав поліцейських і пожежників. Казав, що в працівників сльозилися очі й не припинявся нежить.

— Швидко знайшли, звідки смердить, — розповідає офіцер Клас Нойторг. — Коробка прибула з Таїланду. Чоловік відправив плід дуріана своєму другові в Німеччину. Ми доставили пакунок адресату. Попередили, щоб приготував якусь кімнату для цього. Кур'єру видали респіратор, бо його дуже нудило. Той чоловік потім замовив піцу для поштового відділення.

Аромат дуріана нагадує сморід гнилих м'яса й цибулі та брудних шкарпеток. Його заборонено заносити у більшість готелів Таїланду, не можна вживати на вулиці. Торік в австралійській Канберрі евакуювали університет, бо в бібліотеці хтось їв дуріан. Студенти скаржилися на сильний запах газу. Смак має дуже ніжний. Схожий на чізкейк із мигдалем. Вирощують понад 200 сортів дуріану.

Зараз ви читаєте новину «Працівників пошти евакуювали через фрукт у посилці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути