Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2007 17:10

Повії влаштували День відкритих дверей

Автор: фото: reuters/Toussaint Kluiters
  Санні (ліворуч) та Лав (праворуч), стриптизерки з клубу ”Банан”, що у ”кварталі червоних ліхтарів” у столиці Нідерландів Амстердамі, зустрічають одного з перших відвідувачів у День відкритих дверей
Санні (ліворуч) та Лав (праворуч), стриптизерки з клубу ”Банан”, що у ”кварталі червоних ліхтарів” у столиці Нідерландів Амстердамі, зустрічають одного з перших відвідувачів у День відкритих дверей

— Я тут, бо моя дружина наполягла, аби ми прийшли подивитися, — усміхається 63-річний Еверт Риндерс.

Пара прогулюється по "кварталу червоних ліхтарів" у столиці Нідерландів місті Амстердамі. Сьогодні тут День відкритих дверей. Тисячі людей шикуються у черги, щоб безкоштовно відвідати стриптиз-клуби й побачити шоу. Усього в акції взяли участь 25 закладів. Послуги борделів залишилися платними.

Такий захід в Амстердамі влаштовують уперше.

— Я думаю, що від цього лише покращиться репутація кварталу сексуальних послуг. Тим паче, що розташований він у центрі міста, — каже один з організаторів Джакко Вандерс.

Його підтримують повії та стриптизерки.

— Це чудова ідея, — вважає Лав, стриптизерка з клубу "Банан". — Особливо цікаво для жінок. Якщо вони дізнаються, що ми тут робимо, то зрозуміють, чому їхні чоловіки ходять сюди. Можливо, дехто навчиться чомусь.

Відвідувачам кварталу дозволили позувати та фотографуватися у червоних вікнах, де зазвичай рекламують себе повії. Під час акції на вулиці Червоних ліхтарів відкрили також пам"ятник Невідомій повії. Так вшанували всіх працівниць секс-індустрії.

Щороку до секс-кварталу приїздять мільйони туристів. Їх не менше, аніж  бажаючих відвідати численні музеї або посидіти у кав"ярні, де легально продають маріхуану.

Увечері проститутки з"являються за величезними червоними вітринами. Їхні послуги коштують у середньому 50 євро (337 грн). Усі повії платять податки, мають трудові книжки. Оренда одного вікна коштує 110 євро за ніч.

Зараз ви читаєте новину «Повії влаштували День відкритих дверей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути