пʼятниця, 23 листопада 2007 17:33

Порнозірку звільнили з роботи в школі

Порнозірку звільнили з роботи в школі

Італійську вчительку та матір двох дітей Анну Чіріані відсторонили від викладацької діяльності за те, що вона знімається у порнофільмах. У четвер влада містечка, де працює жінка, заявила, що її поведінка у вільний час несумісна з освітнім процесом.

Анна каже, що в школі завжди поводиться професійно і не дозволяє собі нічого непристойного. На роботу приходить у строгому закритому вбранні. Вона вважає, що є професіоналом у своїй справі, а хобі не впливає на основну роботу.

— Ми, вчителі, перш за все маємо давати своїм учням високий рівень знань та прищеплювати їм культурні цінності, — говорить Анна. — А мораль діти повинні засвоювати від батьків. Учителі не мають замінювати дітям батька чи матір і бути для них зразком для наслідування.

П"ять років тому Чіріані довелося залишити роботу в середній школі міста Порденон, де вона викладала італійську літературу. Тоді учні обклеїли туалети фото вчительки, на якому вона гола. Знайшли знімки в Інтернеті.

Жінка переїхала до сусіднього містечка. Там вона донедавна вела вечірні заняття для дорослих студентів. Неприємності в Анни почалися після 11-го міжнародного порнографічного ярмарку, який проходив минулого місяця в Берліні.

Імпровізований виступ Чіріані став одним із найгарячіших моментів ярмарку. Також вона показала відео, на яких з"являється голою в автобусі, в підземному переході й на вулиці. Усі ці матеріли виклали в Інтернеті, й тоді місцева влада вирішила заборонити Анні Чіріані працювати викладачкою.

Зараз ви читаєте новину «Порнозірку звільнили з роботи в школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути