Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 16:01

Пол МакКартні заспіває про своє розлучення

Пол МакКартні заспіває про своє розлучення

Британський рок-музикант Пол МакКартні, 66 років, записав пісню про своє скандальне розлучення з колишньою моделлю Хізер Міллс, 38 років. Трек написаний у співавторстві зі співаком Нитіном Сохні й увійде до альбому останнього — "Лондон Андерсоунд", який видадуть цієї весни.

— Пол ніколи публічно не розповідав про обставини розлучення з Хізер, — каже Нитін. — У пісні він показав своє бачення ситуації та розповів, як тепер ставиться до колишньої дружини. Пісня не схожа на все те, що робив Пол раніше. Вона шокує його шанувальників.

Слів пісні поки що не розголошують.

— Я не вірю, що МакКартні розкаже там правду, — сумнівається на одному з інтернет-форумів шанувальниця. — Він — джентльмен і не стане виносити брудну білизну на люди.

Міллс і МакКартні розійшлися після чотирьох років подружнього життя у травні 2006-го. Жінка заявила, що колишній чоловік бив та принижував її. Судовий процес щодо їхньої справи досі не завершився Однак рок-музикант зобов"язаний виплатити колишній дружині 120 млн фунтів стерлінгів — по 3,5 тис. за кожну годину перебування в шлюбі. Статки самого МакКартні оцінюють в 1 млрд фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Пол МакКартні заспіває про своє розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути