Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 16:51

Покійників продавали по тисячі доларів

Минулого тижня в американському місті Філадельфія заарештували трьох директорів похоронних фірм. Чоловіків звинувачують у підробці документів та нелегальній торгівлі трупами.

65-річний Луіс Гарзоне, його молодший брат Джеральд Гарзоне, 47 років, та Джеймс МакКафферті, 37 років, із лютого 2004-го по вересень 2005-го продали хірургам із Нью-Йорка 244 тіла по $1000. Медики використовували тіла для пересадки кісток, тканини та шкіри. Під час слідства виявили, що принаймні один із "донорів" був ВІЛ-позитивним та хворів на гепатит С і рак.

Директори продавали трупи бідних людей. Їхнім родичам говорили, що тіла спалювали у крематорії. Про це свідчили підроблені документи. Насправді небіжчиків переховували кілька днів у моргах, доки їх не забирали покупці. За допомогою підроблених свідоцтв про смерть вдалося ідентифікувати лише 48 із 244 жертв.

У Нью-Йорку затримали лідера злочинної групи Майкла Мастромаріно. Перед судом він відповідатиме за понад тисячу тіл, серед яких 244 — від "постачальників" із Філадельфії.

Зараз ви читаєте новину «Покійників продавали по тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути