Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 17:37

Перуанці лікуються грязями від інопланетян

Автор: фото: REUTERS/Enrique Castro-Mendivi
  Залежно від хвороби люди обирають одне з трьох грязевих озер. Тут лікують ревматизм, артрит, хвороби очей, суглобів, безпліддя
Залежно від хвороби люди обирають одне з трьох грязевих озер. Тут лікують ревматизм, артрит, хвороби очей, суглобів, безпліддя

На в"їзді до перуанського міста Чілка, що розташоване за 60 км від столиці Ліми, є три озера. Місцеві жителі стверджують, що завдяки вмісту мінералів хлориду натрію, сульфату й карбонату кальцію в них можна вилікувати будь-які хвороби — від вугрів до безпліддя.

Процедура нескладна: слід ретельно натертися грязями та лягти на сонці, щоб добре обсохнути. Тоді всі цілющі речовини потраплять до організму через шкіру, кажуть місцеві.

Озера називають "Лагуною чудес". Одне з них лікує хвороби шкіри, ревматизм і артрит. До другого йдуть за зціленням від недуг очей, нервів, суглобів та кров"яного тиску. У третьому, за словами місцевих, можна лікувати безпліддя. Жителі навколишніх поселень вважають, що воно "програмує" близнюків. У Чілці, де проживає 10 тис. чоловік, у 100 пар після купання в цьому озері народилися близнюки. Кілька десятків жінок вилікували грязями безпліддя.

Перуанські науковці та лікарі стверджують, що цілющі властивості з"явилися в озерах після того, як Чілку відвідали інопланетяни. Мовляв, представники інших цивілізацій збирали якісь матеріали з океанських пляжів на околиці міста. А тоді залишили по собі певні речовини, що всмокталися в озера і згодом проявили лікувальні властивості.

— Багато людей кажуть, що бачили НЛО і дивні вогні в нічному небі над містом, — каже мер Чілки Рума Нуеда. — Люди тут вірять в інопланетян.

Зараз ви читаєте новину «Перуанці лікуються грязями від інопланетян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути