Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 19:51

Періс Хілтон півтора місяця проведе за ґратами

Автор: фото: reuters/Gus Ruelas
  Спадкоємиця мережі дорогих готелів Періс Хілтон прибула на слухання її справи у муніципальний суд американського міста Лос-Анджелес. За водіння напідпитку та прострочені права вона відсидить у жіночій колонії півтора місяця
Спадкоємиця мережі дорогих готелів Періс Хілтон прибула на слухання її справи у муніципальний суд американського міста Лос-Анджелес. За водіння напідпитку та прострочені права вона відсидить у жіночій колонії півтора місяця

Чотири роки тому в Інтернеті з"явився відеозапис, на якому американка Періс Хілтон, якій тоді було 22 роки, кохається зі своїм хлопцем. Так донька власника мережі дорогих готелів прославилася на всю країну.

Тепер вона — часта гостя на вечірках знаменитостей. Інколи їй платять гроші лише за те, щоб прийшла на гулянку й побула там кілька хвилин.

Хілтон знімалася в кількох голлівудських фільмах. Нині веде власне реаліті-шоу на телебаченні.

Минулої п"ятниці спадкоємицю імперії готелів відправили на 45 днів до в"язниці. Покарання в жіночій колонії Лос-Анджелеса вона почне відбувати 5 червня. Суддя попередив: якщо Періс не з"явиться у в"язниці призначеного дня — сидітиме за ґратами вдвічі довше.

Проблеми у знаменитості розпочалися торік. У січні їй дали три роки умовно, бо керувала автомобілем напідпитку. Хілтон заборонили їздити протягом трьох місяців і відправили на освітню програму про вплив алкоголю на організм.

Через місяць поліцейські знову зупинили автомобіль Періс, який вночі мчав центром міста із вимкненими фарами. Тоді з"ясувалося, що світська левиця їздить із недійсними правами.

Коли матір Періс почула вирок судді, то почала істерично реготати.

— Можна у вас взяти автограф? — саркастично запитала вона у судді.

У в"язниці Хілтон житиме в одно- або двомісній камері. Як й іншим злочинцям, їй видадуть дві пари шкарпеток, один бюстгальтер, дві пари трусиків і два спортивні костюми синього кольору. Щодня вона матиме право помитися 5 хв. у душі. Там же сама пратиме свою білизну.

Мати однієї з ув"язнених розповідає, що на сніданок її донька зазвичай отримує одне варене яйце, холодну кашу і маленьку порцію молока. Ланч складається зі шматка хліба з ковбасою, гірчицею або майонезом. На обід дають гарячі страви.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон півтора місяця проведе за ґратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути