четвер, 01 жовтня 2020 05:46

Передача про голих дорослих стала найкращим дитячим шоу

У Данії знімають другий сезон шоу "Ультраоголення". У ній дорослі роздягаються перед дітьми. Ті запитують про різні аспекти тіл: від інтимних зон до волосся. Передачу можна дивитися дітям від 7 років.

Перед малими стоять п'ятеро дорослих у халатах. Після команди ведучого знімають їх і залишаються голими. За словами продюсерів, це просвітницька програма, спрямована на боротьбу з бодішеймінгом — цькування через повноту, худорлявість або вади тіла.

— Програма не має нічого спільного з сексом. Вона про те, що слід бачити будь-яке тіло як щось природне, — каже ведучий Янік Шов.

Дорослі на шоу — волонтери. За два сезони були різні: товсті, худі, темношкірі, білошкірі, високі, низькі, молоді, старі.

Дітей постійно питають, чи комфортно їм на знімальному майданчику. Завжди поруч присутні батьки. Якщо малеча захоче, її одразу заберуть. Із 250 дітей, які брали участь у записі програми, жодна не пішла зі студії.

Перший сезон програми вийшов 2019-го і став найкращим дитячим шоу на данському телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Передача про голих дорослих стала найкращим дитячим шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути