понеділок, 02 липня 2007 17:16

Памелі Андерсон виповнилося 40 років

Автор: фото: REUTERS/J.P. Moczulski
  Памела Андерсон на Алеї слави у канадському місті Торонто. Там на її честь відкрили зірку
Памела Андерсон на Алеї слави у канадському місті Торонто. Там на її честь відкрили зірку

1 липня американська модель і акторка канадського походження Памела Андерсон відзначила 40-й день народження. Вона щаслива з того, що взагалі дожила до цього віку.

— Я згадую останні 10 років і можу сказати, що пишаюся тим, чого досягла, — стверджує вона. — Я виростила двох чудових синів, двічі виходила заміж. Деякі жінки в такому віці нічого подібного не переживали.

Кілька років тому Памелі поставили діагноз — гепатит С. Вона заявила, що їй залишилося жити щонайбільше років десять. Певний час модель була в депресії, але потім зайнялася захистом прав тварин, знялася в кількох фільмах.

Андерсон стала відомою завдяки зйомкам для чоловічих еротичних журналів і ролі в серіалі "Рятівники Малібу". Там Памела часто біжить у червоному купальнику по пляжу із розпущеним волоссям за плечима. Акторка потім скаржилася, що коханці постійно просять її одягнути цей купальник.

Андерсон також стала найпопулярнішою моделлю журналу "Плейбой". Вона з"являлася на його обкладинці 12 разів — більше, ніж будь-яка інша жінка. Її сини Брендон, 10 років, і Ділан, 9 років, називають засновника журналу Хью Хефнера "дядько Хеф". Щороку мати бере хлопців на різдвяну вечірку до його помешкання.

За рокера Томмі Лі, якому зараз 44 роки, Памела вийшла після п"яти днів знайомства. Пара розійшлася, тому що чоловік бив дружину. Йому навіть заборонили наближатися до неї не більш ніж на 100 м.

Із репером 35-річним Кідом Роком роман тривав шість років. У липні 2006-го пара зіграла весілля, причому аж три рази. Одну церемонію провели у Франції, і дві — у США. Однак через чотири місяці подружжя розлучилося.

Нещодавно Памела побувала у Фінляндії, звідки походить її прапрадідусь. Там вона вирішила відкрити мережу стриптиз-барів. А ще хоче досконало вивчити фінську мову.

Зараз ви читаєте новину «Памелі Андерсон виповнилося 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути