четвер, 04 березня 2021 07:05

Олексія Навального відправили в колонію

Проти причетних до арешту та ув'язнення опозиціонера Олексія Навального росіян запровадять санкції. Главі слідчого комітету Олександрові Бастрикіну, генпрокурору Ігореві Краснову, керівникові Росгвардії Вікторові Золотову та главі Федеральної служби виконання покарань Олександрові Калашникову заморозять активи й обмежать в'їзд в ЄС. Санкції готують і США.

20 лютого російський суд визнав Навального винним у справі про нібито наклеп на ветерана. Той взяв участь у записі ролика-агітації за поправки до російської конституції. Навальний назвав людей із відео у своєму пості продажними зрадниками без совісті. Раніше опозиціонера залишили у в'язниці по справі "Ів Роше", але врахували в термін відбування покарання півтора місяця домашнього арешту. У колонії Навальний має провести майже 2,5 року.

28 лютого російського опозиціонера перевезли до виправного закладу в місті Покров у Володимирській області.

Навального затримали 17 січня по прильоті з Німеччини. Там він лікувався після спроби ФСБ отруїти його наприкінці літа 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Олексія Навального відправили в колонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути