Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2007 19:10

Норвезька принцеса вчить спілкуватися з ангелами

Норвезька принцеса Марта-Луїза, 35 років, оголосила себе ясновидицею і заявила, що спілкується з ангелами. Вона відкрила школу надприродних умінь, де зможе навчити цього інших.

Свою фірму принцеса зареєструвала за своєю приватною адресою. Проте як контактний телефон вказала номер королівського палацу. Там відмовляються коментувати такі дії королівської доньки.

Марта-Луїза — єдина дочка норвезького короля Гаральда V і його дружини королеви Соні. За освітою вона психотерапевт. Також навчалася в Академії нетрадиційної медицини.

Після навчання почала сама заробляти гроші і платити податки. Хотіла бути більш незалежною. Проте принцеса не займалася медициною. Натомість почала виступати на телебаченні — читала народні казки і співала в хорах. Навіть випускала диски з власними  записами.

Марта-Луїза говорить, що мала незвичайні здібності з дитинства. Розвинути їх допомогли спілкування з конями та верхова їзда. Школу надприродних умінь вона відкрила з напарницею Елізабет Семной. У минулому та була механіком на кораблі. Вона так само закінчила курси нетрадиційної медицини і спілкується з ангелами.

У їхній школі вчитимуть ворожіння, терапії кристалами, техніки зцілення руками. Заняття проводитимуть двічі на тиждень упродовж трьох років. Навчання коштуватиме 3 тис. євро на рік (21 тис. грн). Засновниці впевнені, що проект буде успішним. Вони кажуть, що школа не порушує законів Норвегії.

Зараз ви читаєте новину «Норвезька принцеса вчить спілкуватися з ангелами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути