Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 18:07

Неповнолітні дівчата нацьковують собак на інших домашніх тварин

На південному cході Москви кілька місяців тому почали знаходити трупи кішок і собак. Усі жителі району знають, що в цьому винні три місцеві дівчини. Іноді до них приєднується четверта подруга.

Дівчата розважаються тим, що нацьковують своїх бійцівських собак на інших тварин. Криваві бійки знімають на камеру і роблять фотографії. Потім поширюють матеріали в Інтернеті.

Для екзекуцій дівчата обирають пустирі, малолюдні майданчики або невеликі галявини, де сусіди вигулюють тварин. За словами сусідів, щоб собаки ставали агресивнішими, дівчата по кілька днів не годують їх і жорстоко б"ють. Цуценята або прив"язані дорослі собаки стають легкою здобиччю для голодних тварин.

Останнім часом дівчата вигадали ще одну забавку — почали цькувати собак, які гуляють із господарями. Побачивши здалека, що жертва гуляє на повідку, роблять вигляд, ніби притримують своїх псів. Як тільки хазяїн відвертається, тварину з командою "Взяти!" відпускають. У жертв практично не лишається шансів вижити.

— Коли я помітила компанію з собаками, притримала свого, — розповідає москвичка Марина. — Ми вже трохи відійшли, і раптом підбігла чорна розлючена дворняга. Вона накинулася на мого собаку, який був у наморднику. Компанія спокійно за цим спостерігала.

Останнім часом у дівчат було кілька агресивних порід собак — стафордширський тер"єр, кавказець, боксер і бультер"єр. Вони не бояться відповідальності за свої витівки, бо неповнолітні. До того ж мама лідерки групи — юрист і завжди може захистити доньку та її подружок.

У квітні цього року одна жителька району подала до суду після того, як пес дівчат загриз її собаку. Жінці присудили 20 тис. рублів компенсації (4050 грн) за моральну шкоду. На цьому справу закрили.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітні дівчата нацьковують собак на інших домашніх тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути