Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2019 06:10

"Не має права їсти з усіма, бо мати грошей не дала"

У школі російського Новосибірська ученицю другого класу вигнали з чаювання, бо батьки не захотіли здавати гроші на потреби класу.

8-річна Мілана прийшла на свято сама, бо мати лежить у лікарні з молодшою дитиною. Мала упаковку соку й кекси. Коли сіла за спільний стіл, мати однокласниці взяла її за руку й вивела. Примовляла, що та не має права сидіти і їсти з усіма, бо мати на це грошей не дала.

В особистому повідомленні матері жінка заявила — оскільки вони вирішили їсти індивідуально, не здаючи грошей, то нехай це робить окремо.

За словами матері Мілани, щомісяця на потреби класу батьки здають по 200 руб. — майже 80 грн. Є й окремі статті витрат — аніматори на свята, подарунки вчителям і дітям. Конфлікт почався, коли одного разу свято скасували, а грошей не повернули. Матері, які входять до батьківського комітету, ніде не працюють. Але звітувати не мають часу. Члени комітету видалили матір Мілани з батьківського чату в месенджері.

Директор школи Наталія Пермякова каже, що не знала про збори коштів із батьків. А самій історії не варто вірити на 100%. Дитину має оглянути шкільний психолог. Інші батьки говорять, що її не відсаджували, Мілана не плакала. Водночас, від офіційних коментарів батьківський комітет класу відмовився. Жінка, яку звинувачують у булінгу, написала заяву до правоохоронних органів про захист честі від наклепу.

Батьки дівчинки також написали заяву до поліції. Чаювання у школі заборонили.

Зараз ви читаєте новину «"Не має права їсти з усіма, бо мати грошей не дала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути